PRODAJA APARTMAJEV

V lameli III apartmajskega naselja Term Vivat je zgrajenih 52 novih apartmajev, namenjenih za prodajo na trgu. Trenutno sta na voljo le še 2 apartmaja, s površino od 43 – 72 m2. Vsak apartma razpolaga z lastno teraso, razen mansardnih apartmajev, ki so izvedeni v duplexu. Vsak apartma ima tudi priskrbljeno energetsko izkaznico.

Vsak apartma ima tudi ločeno merilno mesto za porabo vode in ogrevanje. V apartmajih je položen lamelni parket v barvi hrasta, keramika pa je pastelne barve, tako da omogoča precej kombinacij pri opremljanju apartmaja. Zemljiškoknjižni vpis stavbe je v celoti urejen, tako da lahko vsak kupec po plačilu celotne kupnine poda predlog za vpis v Zemljiško knjigo.

Cena za m2 neto prodajne površine znaša 1.600,00 EUR + DDV, na katero vam v času AKCIJE (do 31.12.2018) priznamo 100,00€ popusta na m2 neto prodajne površine. Dodatno vam podarimo še brezplačno ogrevanje za kurilno sezono 2018/19

Lastniki apartmajev (lamele 3) v apartmajskem naselju Term Vivat so deležni določenih dodatnih ugodnosti v Termah Vivat, in sicer:

  • 20% popust pri nakupu kopalnih kart,
  • 20% popust na vse storitve wellness centra Vivat in salona tajskih masaž Tawan,
  • 15% popust na hrano v a la carte restavraciji Vita.
  • 10% popust na zdraviliške storitve Term Vivat,
  • 15% popust Green Fee na golf igrišču Livada v Moravskih Toplicah