PRODAJA APARTMAJEV

Terme Vivat se nahajajo v idilični prekmurski vasici Moravske Toplice, ki se ponaša z najdaljšo tradicijo termalnega turizma v Sloveniji in so poznani po edinstveni zdravilni termalni vodi. Locirane so na mirnem obrobju Moravskih Toplic, v objemu neokrnjene narave, ki je kot nalašč za sproščujoč in prijeten oddih.

Dostopnost destinacije je zelo dobra, saj Moravske Toplice ležijo le dobrih 5 km vstran od avtoceste Murska Sobota – Ljubljana.

Vsi apartmaji/stanovanja so izvedeni v duplexu z opremljeno garderobo, kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico , dvema spalnicama ,zidno omaro in dvema klimatskima napravama ter veliko zunanjo teraso. Apartmaji  imajo izvedeno  ločeno merilno mesto za porabo vode in ogrevanje. Zemljiškoknjižni vpis stavbe je v celoti urejen, tako da lahko vsak kupec po plačilu celotne kupnine poda predlog za vpis v Zemljiško knjigo. Pred stavbo se nahajajo urejena skupna parkirišča.  Dostop do vseh apartmajev/stanovanj je preko skupnega stopnišča in dvigala.

DODATNE UGODNOSTI V TERMAH VIVAT ZA KUPCE  APARTMAJEV/STANOVANJ:

 • brezplačno ogrevanje za zimsko sezono 2019/2020
 • 20% popust pri nakupu kopalnih kart,
 • 20% popust na vse storitve wellness centra Vivat in salona tajskih masaž Tawan,
 • 10% popust na zdraviliške storitve Term Vivat,

 

V sklopu Term Vivat se nahajajo:

 • Hotel Vivat****superior-recepcija, restavracije, bari, konferenčne dvorane, zobozdravstvena ambulanta
 • Termalni kompleks Vivat-iz globin termalnih vrelcev Term Vivat izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Bazenski kompleks Term Vivat obsega ca. 2.000 m2 vodnih površin z notranjimi in zunanji bazeni. Notranji del bazenskega kompleksa obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirpooli in otroškim bazenom. 
  Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju.
  Gostje lahko uživajo v zunanjem izplavalnem in olimpijskem bazenu, bazenu z edinstveno črno termalno vodo in otroškem bazenu.
 • Svet savn Vivat obsega notranje in zunanje savne (od finskih, turških, infrardečih, zeliščnih do tilarium savn), zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča, kjer boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepote telesa in duha.
 • Wellness center Vivat temelji na zgodbi petih kitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom na dobrem počutju in lepoti telesa ter duha. Ponaša se s pestro ponudbo masaž, kopeli, nege telesa ter anticelulitnih in shujševalnih programov.
 • V salon tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta, saj vas bodo tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažami popeljale v daljne dežele Orienta in vam približale 2.500 let staro tajsko tradicijo, ki bo poživila vaša duh in telo.
 • Zdraviliški center Vivat je opremljen z najsodobnejšo medicinsko opremo (magnetoterapija, elektroterapija, laserska terapija, ultrazvok …), ki v kombinaciji edinstvene zdravilne termalne vode in zdraviliških terapij ter masaž z zdravilnimi toplimi oblogami zdravilno in blagodejno učinkuje na telo.
 • Kulinarična doživetja - Naši kuharski mojstri vas bodo razvajali z značilno lokalno in internacionalno kulinariko. Doživeli boste okuse prekmurske gibanice, pozabili pa ne bomo niti na druge prekmurske dobrote, kot so dödöli, bograč, bujta repa, krvavice in ciganska pečenka. Prekmursko okolje in tam živeči ljudje so poznani po gostoljubnosti, dobri hrani in pijači ter seveda zdravilni termalni vodi.

Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike ter prijaznosti tu živečih ljudi, kar bo v vas pustilo nepozaben pečat.