Nagrade in certifikati

GREEN&SAFE - zaveza odgovornemu, zelenemu in varnemu turizmu

Naj bo vaše potovanje varno in zaupanja vredno. Z znakom označujemo in poudarjamo visoke higienske standarde in protokole ter trajnostna priporočila za turistične ponudnike in destinacije. Z aktivnostmi, ki temeljijo na varnosti, odgovornosti in trajnosti, povečujemo zaupanje gostov, da je Slovenija zelena in varna turistična destinacija.

GREEN&SAFE - zaveza odgovornemu, zelenemu in varnemu turizmu

Naj kopališče 2020

Prvo mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2020.

Naj kopališče 2020

Kipec štorklje

V letu 2020 smo postali prejemnik najvišjega priznanja na področju turizma v Pomurju, kipca štorklje.

Z vsakoletnim vlaganjem sredstev v hotelsko infrastrukturo in razvoj produktov dvigujemo nivo kakovosti storitev in na podlagi tega dosegamo vsakoletno povišanje števila nočitev minimalno za 10%. S svojimi vlaganji vplivamo na razvoj turistične ponudbe v Pomurju in smo eden od redkih turističnih subjektov v regiji, ki se lahko pohvalijo z vsakoletnim vlaganjem v hotelsko infrastrukturo in s tem dvigujemo prepoznavnost destinacije Pomurje in Moravskih Toplic v Evropskem prostoru. Rezultati, ki jih dosegamo, potrjujejo našo usmeritev, kakovost in obvezo, da še naprej stremimo k izvajanju kakovosti storitev za svoje goste.

V letu 2020 smo izvedli kar nekaj investicij: izgradnja nove poti med dvema parkiriščema ter prenova parkirišč, izgradnja parkirišč s sistemom ramp, prenova notranjega in zunanjega bazenskega kompleksa, prenova recepcije in avle, prenova hotelskih hodnikov ter izgradnja prve faze vodne fontane z vodnim svetom.

Investicije, ki so trenutno v izvajanju in bodo zaključene do 30.6.2021 so: razširitev glavne restavracije Vivat s teraso, izgradnja pivske fontane v restavraciji Vivat, razširitev obstoječe kuhinje s show cooking-om, razširitev notranje bazenske restavracije, prenova lobby bara, izgradnja druge faze vodne fontane z vodnim svetom, izgradnja novega zunanjega bazenskega kompleksa ter izgradnja 6 zvezdičnega avtokampa.

Ekomarjetica

V skrbi za boljše in lepše okolje smo pridobili znak Ekomarjetice (Ecolabel), številka odločbe 35414-17/2020-3.

Ekomarjetica

Big See Tourism Award 2019

Projekti Term Vivat so v sodelovanju z Studiom Kalamar prejeli arhitekturno nagrado Big See TourismAward 2019 za izgradnjo nadhoda, ki povezuje hotelsko bazenski kompleks, izgradnjo notranjega bazenskega kompleksa in zunanjega svet savn.

Nadhod povezuje hotelski objekt brez balkonov ter bazenski kompleks Term Vivat s hotelskim objektom z balkoni. Z zahodno stekleno fasado odpira razgled na prekmursko ravnico in Goričko, na vzhodni strani pa skozi odprtine usmerja pogled na nekatere zanimivosti Moravskih Toplic in okolice.

Projekta nadhod in zunanje savne sta prejemnika arhitekturne nagrade Big See Tourism Award za leto 2019.

Big See awards raziskuje kreativne poslovne potenciale regije jugovzhodne Evrope v arhitekturi, dizajnu in kreativnemu turizmu.

Big See Tourism Award 2019

Naj kopališče 2019

Prvo mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2019.

Naj kopališče 2019

Naj kopališče 2018

Prvo mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v letu 2018.

Naj kopališče 2018

Rezervirajte pri nas in uživajte eksluzivne ugodnosti

Odrasli
Otroci