Rezervacije

Rezervirajte pri nas in uživajte eksluzivne ugodnosti

Odrasli
Otroci

Namestitev

Kjer se kapljice termalne vode prepletajo s panonskim morjem

Z ravnico na eni strani in veličastnim pogledom na Goričko se Terme Vivat dotikajo vrhuncev ponudbe Prekmurja. Hotel, ki ga navdihujejo elementi vode, kamna in zraka, je prežet z imenitnostjo in prefinjeno eleganco. Kraljevsko prostrane sobe so oaze miru in sprostitve, številne vsebine, kot so razkošni bazeni in wellness, Svet savn, gastronomske specialitete in čarobno lepo Prekmurje, pa vas vabijo na popoln oddih.

Privoščite sebi in svoji družini pravljičen oddih ter se dotaknite zdravilnih kapljic termalne vode v Moravskih Toplicah!

Hotel Vivat**** je sodoben hotel s 166 sobami, ki gostom ponuja sproščujoč in aktiven oddih.

Hotel nudi vse od dvoposteljnih, suite, prestige, deluxe, duplex suite in duplex royal sob s francosko in klasično teraso. Vse sobe so opremljene s klimo, LCD-televizorjem, telefonom, Wi-Fi-jem, mini barom, sefom, kopalnico s prho ali kadjo, straniščem in sušilcem za lase. Dostop do brezžičnega omrežja je urejen v celotnem hotelskem in bazenskem kompleksu.

Recepcija

Lokacija

Najdete nas v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici Moravske Toplice, ki so poznane po edinstveni zdravilni beli in črni termalni vodi.

Ljubljana – 160 km
Zagreb – 160 km
Wien – 220 km
Graz – 90 km
Budapest – 280 km
Trst – 220 km

Prikaži na zemljevidu