Obvestila

Obvestilo

05.09.2021

Svet savn ostaja do nadaljnjega zaprt zaradi prenove.


Gradimo za vas … 11 novih sob.

13.08.2021

Obveščamo vas, da bo od sredine avgusta do oktobra potekala izgradnja 11 novih sob nad Wellness centrom. Za nevšečnosti se vam že vnaprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.


Število kopalcev v bazenskem kompleksu Term Vivat

24.09.2020

SPOŠTOVANI DNEVNI GOSTJE TERM VIVAT!
 

Z namenom zaščite zdravja v sled COVID-19 in v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, se je omejilo število kopalcev v bazenskem kompleksu Term Vivat.
 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in upoštevanje navodil za preprečevanje širjenja virusa.


Ukrepi v zvezi s Covid-19

10.05.2020

Bazeni s črno vodo ostajajo do nadaljnjega zaprti.
 

Nošenje maske je obvezno v restavraciji, sanitarijah, skupnih prostorih (avla, hodniki), salonu tajskih masaž in wellness centru.

Gostje imajo dodeljene ure obrokov in uro odjave.

V skladu z veljavnim odlokom Vlade Republike Slovenije vas obveščamo, da je pri gibanju po celotnem hotelskem kompleksu potrebno izpolnjevati pogoj PCT.


Energetska obnova fasade Term Vivat

01.03.2020

Energetska obnova fasade Term Vivat, v letu 2018, je bila sofinancirana s strani Evropske unije in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v okviru Javnega razpisa: Podpora malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti na obmejnem problemskem območju, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Rezervirajte pri nas in uživajte eksluzivne ugodnosti

Odrasli
Otroci