Kulinarična doživetja

Naši kuharski mojstri vas bodo razvajali z značilno lokalno in internacionalno kulinariko. Ko gre za kulinariko, izbiramo lokalno in uporabljamo sestavine iz bližine. V naši kuhinji prisegamo na sveža živila in poznamo njihovo pot od njive do krožnika. Doživeli boste okuse prekmurske gibanice, pozabili pa ne bomo niti na druge prekmurske dobrote, kot so dödöli, bograč, bujta repa, krvavice in ciganska pečenka. Prekmursko okolje in tam živeči ljudje so poznani po gostoljubnosti, dobri hrani in pijači ter seveda zdravilni termalni vodi.

Restavracija Vivat

V penzionski restavraciji Vivat boste uživali ob kulinaričnih dobrotah v času zajtrka, kosila in večerje. Vrhunski kuharji pripravljajo lokalno in internacionalno hrano s pripravo hrane tudi pred gosti.

Restavracija Vivat

Zlata restavracija

Zlato restavracijo odlikujejo moderna arhitektura, kjer si s pogledom na Vodni svet doživetij in prekmursko ravnico, popestrite kulinarično popotovanje. V toplejšem vremenu lahko to doživite tudi na zunanji terasi

Zlata restavracija

A La Cart restavracija Vita

V prijetnem ambientu restavracije Vita boste lahko uživali ob kulinaričnih mojstrovinah naših kuharjev, ki vam bodo pripravili hišne in specialitete regije.

A La Cart restavracija Vita

Steklena restavracija

Moderno zasnovana restavracija poskrbi za posebno vzdušje.

Steklena restavracija

Zunanja bazenska restavracija

Samopostrežna bazenska restavracija, v kateri bomo poskrbeli za vse okuse, vam bo pričarala čudovit razgled na bazen. Zunanji del obratuje od meseca maja do septembra.

Zunanja bazenska restavracija

Notranja bazenska restavracija

Samopostrežna bazenska restavracija, v kateri bomo poskrbeli za vse okuse, vam bo pričarala čudovit razgled na bazen. Notranji del obratuje od meseca septembra do aprila.

Notranja bazenska restavracija

Lobby bar in zunanja terasa

Coctaili, peneče vino, kava in prekmurska gibanica? Vse to in še več lahko preizkusite v moderno zasnovanem lobby baru. V toplejših dnevih boste lahko svoje brbončice razvajali tudi na zunanji terasi.

Lobby bar in zunanja terasa
Odrasli
Otroci

Rezervirajte pri nas in uživajte eksluzivne ugodnosti

Odrasli
Otroci