Rezervacije

Rezervirajte pri nas in uživajte eksluzivne ugodnosti

Odrasli
Otroci

Aktivnosti v okolici

Šport, hrana in doživetje regije

V naši regiji lahko poizkusite odlična lokalna vina, doživite edinstveno prekmursko kulinariko in uživate v objemih tople termalne vode.

Tropski vrt

Ponudbo podjetja Ocean Orchids smo obogatili s koščkom barvite tropske divjine – vrtom tropskih rastlin, ki se nahaja poleg proizvodnih površin podjetja. Iz vrta lahko pokukate v proizvodnjo, kjer vsak dan zacveti okoli 4000 orhidej.

www.oceanorchids.si

Posestvo Passero

Dobrodošli na posestvu Passero v Tešanovcih, pravem kraju za odkrivanje prekmurske kulinarike. Naša podeželska čokoladnica domiselno preoblikuje domače sestavine in začimbe v žlahtne, zanimive kombinacije okusov.

www.passero.si

Dom penine

Če bi kleti Radgonskih goric lahko govorile, bi znale povedati marsikakšno zgodbo. Ker ne znajo, smo jim v Domu penine v Gornji Radgoni podelili glas; in skozenj boste lahko slišali nekaj najlepših zgodb, ki se odvijajo v naših kleteh vse odkar so se pričele leta 1852 v Radgoni »peniti penine«.

www.dompenine.si

Lovenjakov dvor

Na novo urejena žganjarna - destilarna na Lovenjakovem dvoru vabi na ogled, pokušino, nakup skrbno izdelanih domačih žganj in likerjev, ki s svojimi karakteristikami pogumno razkrijejo lokaliteto. Razpolagajo še z vinsko kletjo – vinoteko – degustacijsko kletjo, ki so jo poimenovali Štefanova klet.

www.lovenjakov-dvor.si

Expano

Sredi polj ob Soboškem jezeru stoji Regijski promocijski center Expano, ki vam odpira vrata v Pomurje. Podajte se na raziskovanje regije v Interaktivnem doživljajskem parku – preizkusite moč svojih misli in načrpajte vodo iz globin, poletite z virtualnim balonom in spoznajte Pomurje iz zraka ali odpotujte 60 milijonov let nazaj v čas Panonskega morja.

www.expano.si

Vulkanija

Pridite v Doživljajski park Vulkanija in se s krtkom Olijem podajte na nepozabno doživetje v središče goričkega vulkana! Tu vas čaka zanimivo in doživeto potovanje skozi vulkansko podzemlje, vulkanske igre, lavine cevi s padajočo lavo, 3D film s posebnimi efekti, vulkansko VR doživetje, dvigalo, s katerim se spustite 6000 metrov globoko v magmatsko ognjišče in adrenalinska 3D vožnja nazaj na površje.

www.vulkanija.si

Grad Grad

Največji grad na Slovenskem, grad Grad, že osem stoletij stoji na skali ugaslega vulkana in je skrit v zavetju stoletnih dreves. Vabljeni k ogledu stalnih zgodovinskih in naravoslovnih razstav, galerije v palaciju, poročno-koncertne in viteške dvorane, kapele, domačih obrti in dejavnosti, črne kuhinje in vinske kleti.

www.park-goricko.org

Jeruzalem

Destinacija Jeruzalem Slovenija, kjer smo združene tri prleške občine – Ormož, Sv.Tomaž in Središče ob Dravi vabi, da izkusite čar tega ohranjenega koščka narave z najčudovitejšimi sončnimi vzhodi in zahodi, ob terasah vinogradov, z dobro kapljico v kozarcu ter s pogačami, tünko in bučnim oljem na krožniku …

www.jeruzalem-slovenija.si

Otok ljubezni

Reka Mura se je skozi stoletja ob svojem koritu poigrala z naravo in ustvarila naravni otok, ki so ga domačini poimenovali Otok ljubezni. Otok, ki je po svoji vsebini, lepoti in neokrnjeni naravi znan bližnji in širši okolici.

www.ztks-beltinci.si

Ptuj

Ptuj (latinsko Poetovio, nemško Pettau) je mesto in središče mestne občine Ptuj. Je najstarejše mesto v Sloveniji. Območje mesta je bilo poseljeno že v pozni kameni dobi, v antiki se je iz vojaškega tabora razvila rimska utrdba Poetovio.

visitptuj.eu

Maribor

Središče slovenske Štajerske obdajajo zeleni gozdovi Pohorja, sončna vinorodna pokrajina in reka Drava, ki teče skozenj. Maribor je očarljivo mesto z bogatimi zgodovinskimi in kulturnimi koreninami, ki segajo daleč v srednji vek.

www.visitmaribor.si

Puklavec Family Wines

Vinska zgodba družine Puklavec se je pričela leta 1934, ko je Martin Puklavec zastavil vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina. Njegova filozofija je še vedno močno prisotna v našem delu in se odraža v temeljnih vrednotah Puklavec Family Wines: to so strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti.

www.puklavecfamilywines.com

Za več informacij ali rezervacijo nam pišite na info@vivat.si ali nas pokličite na +386 2 538 21 00.

Podari doživetje, podari svoj čas

Podari doživetje, podari svoj čas

Za posebno priložnost ali preprosto kot zahvalo izberite popolno darilo za vsako priložnost.

V trgovino